Werkgever

U bent werkgever

Uw personeel is het kostbaarste goed binnen de onderneming. Om dit kapitaal optimaal te laten functioneren is uw HR-afdeling dagelijks bezig alles in goede banen te leiden.

Op het moment dat een werknemer uitvalt wordt u als werkgever geconfronteerd met een woud van wetten en regels. Grip krijgen en houden op (langdurig) verzuim en alles wat daarbij komt kijken is lastig. Omgaan hiermee is dan ook één van de grootste uitdagingen.

Grip op verzuim = meer financiële ruimte

Het belang om grip op te hebben op verzuim is nu groter dan ooit. Een verzuimende werknemer kost al snel € 195,- per dag. Deze kosten kunnen gedurende 12 jaren de resultaten van uw onderneming negatief beïnvloeden. En door de hervormingen in de Ziektewet bent u vanaf nu zelf financieel verantwoordelijk voor flexwerkers uit het verleden.

Door in een vroeg stadium aan schadebeheersing te doen zijn veel kosten te voorkomen.

Een goede financiële analyse geeft inzicht in de werkelijke kosten die u heeft, waardoor gefundeerd sturen mogelijk wordt.

Onze specialiteit = uw (financiële) voordeel
Wij van ConvalSense zijn specialist op het gebied van Human Capital Risk Solutions. Wij weten hoe complex deze materie voor u is en geven verhelderend inzicht in uw risico’s en leveren oplossingen om deze te reduceren en te voorkomen.
Daar plukt u de vruchten van: u voldoet aan de eisen van overheid en wet, creëert rust en duidelijkheid op uw werkvloer en genereert meer financiële ruimte. En dat geeft u de ruimte om u bezig te houden met uw kerntaken.