Wat onze klanten zeggen

ConvalSense is voor mij korte lijnen, persoonlijk contact, goede terugkoppeling, deskundigheid en bovenal een goed resultaat.

Roald Kist

Ik heb Machèl van Basten, Convalsense, ervaren als een terzake kundige specialist op het gebied van verzuimregistratie. Tijdens onze gezamenlijk presentatie gaf hij een duidelijk beeld van de huidige wetgeving en haar hervormingen.
Ook vragen vanuit de zaal werden adequaat beantwoord. Onze samenwerking heeft reeds geresulteerd in mooie kruisbestuivingen.

Gerard Eijkelenkamp

Het begeleiden van onze medewerker naar de IVA heeft ConvalSense zeer goed gedaan, beide partijen zijn meer dan tevreden.

Hans de Boer

Het bijzondere van de samenwerking met ConvalSense is dat ze met dezelfde passie hun vak uitoefenen als wij dat doen. Met veel kennis van zaken ontzorgen zij onze relaties bij complexe sociale zekerheidsvraagstukken.

Roy van den Anker

Wij hebben de dienstverlening van ConvalSense als zeer positief ervaren. Het is volledig transparant, prijzen zijn vooraf duidelijk gecommuniceerd. De door ons uitgenodigde gasten waren erg onder de indruk van het kennisniveau en de wijze van presenteren. Het was erg interactief waardoor iedereen scherp bleef (je weet immers maar nooit wanneer je iets wordt gevraagd).
In 2 uur tijd waren de aanwezigen volledig op de hoogte van de situatie en maakten gelijk de vertaalslag naar hun eigen onderneming.

Al met al was het voor ons een mooi visitekaartje om met ConvalSense samen te werken. Daar waar nodig zullen wij ConvalSense zeker aanbevelen bij onze relaties.

Bas Engelenberg

We hebben gezien dat Convalsense een grondig en degelijk onderzoek heeft uitgevoerd wat tot en prima resultaat heeft geleid. Bovendien heeft Convalsense ons zowel gevraagd als ongevraagd van goed bruikbaar advies voor de toekomst voorzien.

Frans Olislagers

Wij hadden een ernstig zieke medewerker in dienst en kon door de ziekte zijn huidige baan bij ons niet meer uitvoeren. Onze arbodienst vond dat deze medewerker nog mogelijkheden had voor ander werk, echter wij geloofden daar niet in.

Na ruim een jaar bezig zijn geweest met deze arbodienst welke zowel ons en de medewerker enorm belastte i.p.v. te ontlasten werd ik geattendeerd op ConvalSense. Na een helder gesprek (ook mbt financiële gedeelte) met Machèl van Basten hebben we besloten met hen verder te gaan. Alles ging razendsnel en werd uitermate professioneel aangepakt. Deze mensen weten waar ze het over hebben en weten de juiste wegen te bewandelen. Perfect contact, duidelijkheid en goede feed-back.

Binnen anderhalve maand heeft onze medewerker een vervroegde IVA uitkering gekregen. Hadden we ConvalSense maar eerder ontmoet. Gelukkig weten we nu waar we moeten zijn in complexe situaties.

Nathalie Sonneborn